swapnito hlási návrat v novej sile

Tento raz sa uskutočnil pod strechou zrekonštruovanej ARTA v Piešťanoch


Ako to už býva zvykom, naši návštevníci mohli na swap v auguste 2022 priniesť oblečenie, ktoré v ich šatníkoch už len padá prachom a swapnúť ho za také, ktoré osvieži ich kolekciu. Samozrejme tentoraz tak mohli spraviť bezplatne a s čistým svedomím voči matke prírode.


swapnito-swap-oblecenia-august-2022 71jpg

Kto prišiel, mohol si tiež pozrieť prácu upcyclistov, ktorý vedia nepoužívaným kúskom vdýchnuť nový život a zachrániť ich pred koncom na skládke. Jedným z nich bol aj Kristián z @goldcustoms, ktorý sa venuje tunningu starých tenisiek. Kto jeho prácu pozná, vie že Kristián dokáže venovať starým teniskám potrebnú lásku a spolu s Julkou z @_thechaos_ z nich spraviť jedinečné umelecké kúsky.


swapnito-swap-oblecenia-august-2022 28jpg

Na našom swape bola taktiež možnosť zániesť svoju prebytočnú riflovinou k Maryval z @nostoznova. Tá ju poctivou prácou za šicím strojom premieňa na štýlové (nielen) nákupné tašky. 


„Na budúci swap máme ambíciu, aby sa zúčastnilo až 400 ľudí a až 10 upcyclistov. Taktiež sme založili občianske združenie, takže budeme môcť efektívnejšie narábať s financiami a rozvíjať naše akcie”, prezradil Christopher o rozvoji projektu. Preto sledujte naše stránky, aby Vám neušli novinky.